PORT SAİD, 6 Mayıs (Xinhua) — Tütsülenmiş balık, Mısırlıların Şam el-Nessim festivali sırasında tükettikleri başlıca yiyeceklerden biri. Baharın başlangıcını simgeleyen geleneksel festival bu yıl 6 Mayıs’ta kutlanıyor.
Related Posts
Basın İlan’dan NACE kodu uyarısı
Basın İlan Kurumu, süreli yayınlarla ilgili eski versiyonu uygulamadan kaldırılan NACE Kodlarının yenisinin alınarak kuruma bildirilmesi gerektiği bildirildi.
Basın İlan Kurumu, süreli yayınlarla ilgili eski versiyonu uygulamadan kaldırılan NACE Kodlarının yenisinin alınarak kuruma bildirilmesi gerektiği bildirildi.
GAÜN Hukuk Fakültesi tarafından yapay zeka ve hukuk sempozyumu düzenlendi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen sempozyumda, yapay zeka ve hukuk alanındaki değişimler ele alındı. Sempozyumda, yapay zeka konusunda uzman isimler sunumlar yaparken, yapay zekanın olumlu etkileri ve potansiyel riskleri de tartışıldı. Sempozyum, katılımcılara yapay zeka konusunda derinlemesine bilgi edinme ve farkındalık kazanma fırsatı sundu.
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen sempozyumda, yapay zeka ve hukuk alanındaki değişimler ele alındı. Sempozyumda, yapay zeka konusunda uzman isimler sunumlar yaparken, yapay zekanın olumlu etkileri ve potansiyel riskleri de tartışıldı. Sempozyum, katılımcılara yapay zeka konusunda derinlemesine bilgi edinme ve farkındalık kazanma fırsatı sundu.
İzmir hayvan pazarları Kurban Bayramı’na hazır
Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sn. Sedat ILDIZ, İl Müdürümüz Mustafa Şahin, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdür V. Bahar YILDIRIM, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü B. Kürşad SEVİM, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent ÜNGÜR, Buca İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yasin SOYLU, Karabağlar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özer MATUR ve İlçe Müdürlüğü personellerinin katılımı ile yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Karşıyaka, Buca ve Karabağlar ilçelerinde bulunan kurbanlık satış ve kesim yerleri incelendi. Bu incelemeler, hem üreticilerin hem de vatandaşların sağlıklı ve güvenli kurbanlık hizmeti alabilmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sn. Sedat ILDIZ, İl Müdürümüz Mustafa Şahin, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdür V. Bahar YILDIRIM, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü B. Kürşad SEVİM, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent ÜNGÜR, Buca İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yasin SOYLU, Karabağlar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özer MATUR ve İlçe Müdürlüğü personellerinin katılımı ile yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Karşıyaka, Buca ve Karabağlar ilçelerinde bulunan kurbanlık satış ve kesim yerleri incelendi. Bu incelemeler, hem üreticilerin hem de vatandaşların sağlıklı ve güvenli kurbanlık hizmeti alabilmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.